Syarat


Saya yakin ramai di antara kawan-kawan yang mengimpikan sebuah blog yang cantik dan kemas.
Ada dikalangan kite juga yang menjadikan blog ini sebagai platform untuk mempromosikan produk jualan.Dan ada juga yang menggunakan blog sebagai hobi untuk mengisi masa lapang.Blog juga jika digunakan dengan cara yang betul dapat dijadikan salah satu cara untuk menambahkan duit poket.

Disini,saya berbesar hati untuk merealisasikan impian anda.Iaitu semua orang boleh mempunyai blog sendiri serta blog yang cantik.Blog yang cantik serta kemas sedikit sebanyak boleh menarik pembaca disamping isi yang ada pada blog anda.

Saya menawarkan pakej editing blog dengan harga mampu milik.Saya meletakkan harga berdasarkan kemahiran dan pengalaman hampir 2 tahun.
Yang mana insyaAllah anda akan mampu tersenyum dengan hasil akhirnya nanti.
Saya akan membantu anda dan melakukan nya sehingga anda berpuas hati!~

Sehingga ke saar ini,saya juga masih belajar untuk menjadi lebih mahir dalam pengeditan blog ini.Sejujurnya,saya memulakan bisnes editing blog ini dengan minat dan tanpa ada kemahiran khusus;maksudnya saya tidak pernah mengikuti mana-mana kursus untuk belajar mengedit blog.Percaya atau tidak,saya belajar mengedit blog ini dari tutorial-tutorial yang disediakan oleh bloggers2 lain.
Dari situ lah,saya mula jatuh hati dan terus mengambil minat ini sebagai kerjaya sampingan.

saya mengedit blog berdasarkan idea dari customer atau pun dari idea saya sendiri.Saya olah dan  hiaskannya agar tidak sama sekali meniru idea orang lain.
InsyaAllah,saya mengharapkan kerjasama dari kalian dan doakan saya semua terus maju jaya!~amin..

Share
Tweet
Pin
Share