Order sekarangAssalamualaikum wbt

Terima kasih kerana sudi membaca terma dan syarat sebelum anda membuat tempahan
Bagi anda yang ingin mendapatkan tempahan custom design blog pastikan anda telah membuat keputusan untuk memilih pakej yang ditawarkan.Untuk melihat pakej.sila ke SINI

Sebelum 


 1. Pastikan anda seorang yang sangat serius bukan main2 dan saya tidak mengambil rush order.
 2. Lengkapkan order form PM saya terus di FB untuk membuat sebarang tempahan.
 3. Tunggu email reply saya dalam temph masa 24-36 jam
 4. Anda diberi tempoh seminggu untuk menjelaskan pembayaran.Sekiranya gagal borang tempahan anda akan dipadamkan.Jika anda ingin membuat pembayaran selepas tempoh masa ini sila maklumkan semula kepada saya untuk mengelakkan pertindihan bayaran.
Semasa


 1. Selasai pembayaran,sesi perbincangan akan dimulakan.Saya lebih prefer untuk berbincang melalui   >email(najiahshaharain@gmail.com) atau FB JIAKREATIFELT.
 1. Apa yang perlu anda buat ialah melampirkan segala maklumat blog>Email dan password blog,pilihan warna,atau apa sahaja yang difikirkan perlu untuk diletakkan pada blog. Anda juga boleh melampirkan contoh blog yang anda mahu.
 2. Bagi yang ingin menempah doodle,sila maklumkan kepada saya jantina doodle,pakaian,aksesori,dan perbuatan doodle yang anda mahukan.
 3. Selepas anda memberi maklumat lengkap dan tiada perubahan maklumat,maka draf blog akan dimulakan.
 4. Perhatian:Maklumkan kepada saya SEJELASNYA TAJUK /GAMBAR/DOODLE YANG ANDA MAHUKAN semasa saya  menyiapkannya.Dan sekiranya anda meminta untuk diubah selepas anda bersetuju buat kali pertama,caj RM5 akan dikenakan.TOLONG AMBIK PERHATIAN!
 5. Sepanjang pengeditan blog berlangsung,blog anda akan diprivatekan dan jangan usik apa apa kod sepanjang saya mengedit blog anda.Caj tambahan RM5 dikenakan sekiranya terdapat kesilapan kod yang mana ia berpunca dari kesilapan anda.
 6. Tempoh masa untuk menyiapkan blog  adalah paling lama 3 hari manakala doodle 2 hari.
Selepas
 1. Selesai pengeditan,saya akan meminta anda untuk menyemak mana2 maklumat yang salah pada blog selama seminggu.Selepas dari tempoh ini,saya akan menganggap yang customer telah pun berpuashati.Untuk bahagian ini,anda TIDAK DIBENARKAN>MEMINTA SAYA UNTUK MENGUBAH WARN/TAJUK PADA BANNER/HEADER/FOOTER(kerana ini telah dibincangkan pada awal sebelum pengeditan)Namun sekiranya anda mahu berbuat demikian,caj RM10 akan dikenakan.
 2. Sekiranya terdapat masalah koding berpunca dari kesilapan saya,maka saya akan mengedit semula tanpa sebarang caj.
 3. Bagi doodle pula,saya membenarkan anda untuk membuat 2 kali perubahan pada doodle dan sekiranya saya mendapati anda menjual hasil kerja saya..maka saya tidak akan teragak2 untuk mengenakan caj lain kepada anda.
 4. Saya akan menjawab/membantu anda untuk memudahkan anda membiasakan diri dengan design baru blog anda.
 5. Untuk makluman anda,TOLONG JANGAN JUAL HASIL KERJA SAYA KEPADA ORANG LAIN DAN MENGUBAH KODING2 SERTA MEMADAMKAN NAMA SAYA SEBAGAI PENGEDIT BLOG ANDA YANG AKAN DILETAKKAN DIBAWAH BLOG ANDA.

Dalam berurusan ini,kite perlu saling membantu.Saya membantu anda untuk merealisasikan kehendak anda dan anda membantu saya untuk memudahkan kerja saya supaya menjadi lebih baik.Bukan saya demand dengan meletakkan pelbagai syarat, namun dalam apa juga perniagaan perlu ada guidelines yang mana saya dan anda perlu patuhi.Bukan mudah untuk memuaskan hati semua orang ..tetapi saya akan cube sedaya upaya.

Untuk sebarang pertanyaan atau masalah,boleh pm saya di FB JIAKREATIFELTSekian,terima kasih..

Share
Tweet
Pin
Share