FULL DESIGN BLOG: LOVELY SUNSHINE

by - May 02, 2020

FULL DESIGN BLOG LOVELY SUNSHINE | 

Assalamualaikum wbt .Salam 8 Ramadhan 1441H.Alhamdulillah untuk kali ke 2 bagi tahun ini dapat menyiapkan tempahan edit blog.Mengambil masa lebih kurang 4 5 hari dalam menyiapkannya.



Sis mya sangat sukakan warna pink dan digandingkan dengan warna biru.Jadi saya aplikasi sepenuhnya di header blog beliau.Bertepatan lah dengan sunshine jadi saya selitkan dengan sinaran cahaya matahari.Ok ke ..
Jenis font yang di guna adalah
1. Lovely Sunshine : Hoops!
2. Url blog : The Blacklist

font ini korang boleh download kat dafont. Pemilihan font direquest sendiri oleh owner blog tau.Saya hanya menurut perintah je k.hehehe

Jenis template adalah Responsive template,Jom uji dulu betul ke responsive ye weyy


ok lulus.Memang terletak je kedudukan blog ini.Korang nak cek jugak boleh klik sini http://ami.responsivedesign.is/#. Just fill in url blog korang je.

Korang nak laaa tengok hasil penuh kerja saya..jangan malu-malu tau.Nanti komen la

P/S:
Terimakasih buat sis Mya kerana sudi mempercayai hasil kerja saya.Walaupun ini kali pertama kite berurusan tapi sis mya sangat membantu dengan jelas menerangkan blog yang bagaimana dia mahukan.Semoga tak serik untuk order dengan saya lagi.

Ok, donee~

You May Also Like

3 comments