STICKER PHONE : SF GIFTSTICKER

by - April 21, 2020


Yeay..syantek tak korang?Please say Yes.
heehee

Sticker customade ni opkos korang boleh request font, warna dan size.

kalau korang nak tempah boleh terus ke Ig @sf.giftsticker.Memang banyak piliihan weyy.Saya pun rambang mata dah tak tahu nak pilih design macam mana.

Perkhidmatan dorang harus dipuji sebab tip top dan friendly.Terima kasih tau sudi jawab soalan saya dengan baik.

Dalam tempoh seminggu korang dah boleh dapat sticker korang dengan bangganya siap dapat free gift lagi tu.

Harga?Takdenya sampai puluhan ringgit tapi Bergantung jugak kepada tempahan korang la.

ok ajomm lelaju order ..
bye~

You May Also Like

1 comments

  1. eloknya sticker tu... buat kat mana dah? ohhh kena pi IG.. ok

    ReplyDelete