FULL DESIGN BLOG: TERATAK PENA

by - April 20, 2020

Assalamualaikum wbt

hai korang. Ok lagi ke duduk umah tu?

Macam tak percaya buat kali pertama bagi tahun 2020 saya menaip di blog yang sekian lama ditinggalkan.Tuntutan kerja dan kekangan masa membuatkan saya seolah melupakan sementara blog ini.Niat di hati ingin terus menguburkan blog ni.Namun apa yang mengejutkan dalam tempoh PKP ini ada gak yang merisik mengenai edit blog.Seyes? Sebb saya dah tak aktif blog ni hampir setahun setengah.Dalam tempoh yg agak lama tapi masih ada orang yg sudi menggunakan khidmat saya.Syukur..

Jadi dah ada masa free ni, kenapa kite nak menolak rejeki edit blog kan.Kite cabar balik skill photoshop dan koding blog nie.haha.Bukan senang rupanya nak mula balik. Bangun tido makan tido balik idea susah nak mai.Hampir fed up tapi kuatkan semangat. Sebb dulu pernah cari sideincome melalui editing ni.So, jangan putus asa..ciaciacia.pujuk hati ini.

Finally!! nak kongsi dengan korang hasil kerja kita.Biasa je tapi mujur owner blog setuju tanpa bantahan.

Tema: Bunga2 pink




p/s : Kak shimah ni selalu jugak tukar design blog dengan saya.Alhamdulillah dan terima kasih kak sebab akak pencetus semangat saya untuk berblogging semula.hahaha

Yang nak order hiasan blog silalah maju ke hadapan ..dan jgn malu2 k.


You May Also Like

2 comments