BELI JIWA KATANYA

by - April 28, 2020

 BELI JIWA KATANYA |  Mula mula sekali entry agak bersemut sikit.
Sila bersedia..ye




Salam ramadhan yuols . Macam mana pose ?Ok ke ..
Cepatnya masa berlalu tak sedar kita dah 5 Ramadhan kan.Alhamdulillah moga Allah sampaikan kita sehingga akhir ramadhan dan menerima amalan kita.Aamiin.

Sebenarnya saya nak share sesuatu.Saja nak kongsi kat sini apa yang berlaku kat saya 2 3 hari ini.Ops..bukan nak menunjuk tau tau.
Masa taip ni pun dah tersenyum simpul.Hahaha
Macam dapat naik pangkat pulak rasa.Nampak tak gambar di atas

Nah....


Ops abaikan background yang serabai.

Inilah rejeki dikatakan.Suami saya hadiahkan stand mixer nie tanpa saya minta berguling-guling atau paksa tau.lalala~
Gembira bukan kepalang uols ..yela benda yang dah lama jadi wishlist selama nie ada di depan mata.Hold je nak beli sebab kekangan kewangan dan masih berkira-kira belum sampai penting lagi.Duk pujuk hati takpe sabar..heehehe

Terima kasih abang.Tanya jugak ni sempena apa..abg cakap takde pape.Saja hadiahkan.
fuh~legaa saya ingatkan ada sebab lain ke kan.
Sekarang tanggungjawab besar selepas ini.Tanda nya saya kene rajin buat kek lettew..

p/s: Mungkin sebab hadiah saya masak spjg PKP kot..katanya banyak masakan saya lulus.HARHARHAR

k la uols,itu sahaja.Terima kasih sudi baca.

You May Also Like

6 comments