Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

by - December 06, 2014

klik banner!
Contest ini berlangsung sehingga 12 December 2014. Jangan lepaskan peluang ini!

 
Sebenarnya terlalu banyak barang-barang yang dijual di Lazada ni..sampai saya rasa ak beli semuanya.Tetapi memandangkan saya diminta untuk memilih produk dalam jumlah RM1212.Maka ini lah produk pilihan saya di Lazada~!


Cosas United Cool Luggage Gold
RM 289.00
Before RM 399.00 you save 28%

Saya dan suami memang kaki travel.So,kami memang memerlukan Luggage yang awesome eperti dalam gambar.Besar dan mudah dibawa ke mana sahaja.Pertama kali melihat Luggage ini terus jatuh cinta.Mungkin sebab warnanya yang menarik,pilihan saiz,harga yang mampu milik dan ciri-ciri yang ada pada lugage nie.!!

 1. Built-in Retractable Trolley
 2. Chrome TSA Combination Lock
 3. Professional Zipper
 4. Four 360 Degrees Double-Swivel Wheels
 5. Main Material : Polycarbonate + ABS


Goodnite Chirorest Posture Spring Mattress

RM 890.00
Before RM 1,118.00 you save 20%

Saya sedang mencari tilam yang sangat selesa untuk tidur.Ia amat penting untuk menjamin kualiti tidur yang terbaik dan selesa.Malah tidak akan ada lagi isu sakit pinggang dan tulang belakangTak salah kite manjakan diri kite dengan tilam yang seperti di atas setelah penat melakukan aktiviti seharian.!wah!!sangat murah harga tilam seperti ni.Saya mahu juga!!
 1. Superior softness
 2. Linen is fine and soft ticking and fully imported
 3. Mattress thickness : 10" Height
 4. Anti-Dust Mite
 5. Anti Bacteria
 6. Anti-Fungus
 7. Superior Hanging Action
 8. Mattress Firmness : Medium Hard

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

You May Also Like

4 comments

 1. bes gila dpt berangan shopping ni hehe.all d best. sy pon join berangan hehe  http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

  ReplyDelete
 2. cantik luggage bag semoga berjaya

  ReplyDelete